PowerXtreme X30

Adviesprijs€ 553,00
0%
€ 553,00
incl. btw, excl. levering
Productgegevensblad

Beschrijving

Loodzuur accu’s zijn zwaar, kunnen lekken en moeten tijdens onderhoud in de winter uit de caravan of camper worden gehaald. EmergoPlus biedt een oplossing voor al deze problemen. De PowerXtreme X30 is testwinnaar in de test van het Nederlandse kampeermagazine KCK.

De PowerXtreme accu’s zijn lichtgewicht lithium accu’s met extreme prestaties. Ze zijn volledig betrouwbaar, niet verrassend, dat deze accu het zo goed heeft gedaan in de test. In tegenstelling tot traditionele accu’s of loodzuur accu’s weegt deze accu minder dan 4 flessen water, 5,6 kg, in plaats van 25 kg.

Een accubak, een ontluchting of een uitlaat door de onderkant van de caravan zijn niet langer nodig en u bespaart zelfs een afzonderlijke oplader. De lader en het systeem voor het bevestigen van de accu op de caravanbodem zijn geïntegreerd in de accu, waardoor de benodigde ruimte voor de accu minimaal is. De initiële kosten zijn natuurlijk hoger, maar omdat u geen extra oplader hoeft te kopen en een veel langere levensduur heeft dan loodzuur accu’s, bent u relatief goedkoper uit.

De PowerXtreme accu’s zijn geschikt voor elk type mover en de PowerXtreme X30 is ook geschikt om als boordaccu te worden gebruikt.

We raden het gebruik van de PowerXtreme X30 aan voor caravans met een totaalgewicht tot 2.250 kg. De status van de PowerXtreme X30 is af te lezen via een Bluetooth App op uw smartphone.


Extra informatie

IP-Klasse: IP 62

Capaciteit: 30Ah / 384 Wh

Beveiligingen: Overstroom / over- en onderspanning / kortsluiting / temperatuur

Nominaal Voltage: 12,8V

Gebruikstemperatuur: -20°C tot +60°C

Laadtemperatuur: 0°C tot +45°C

Opslagtemperatuur: -10°C tot +45°C

Gewicht: 5,0 kg

Communicatie: Bluetooth via PowerXtreme App uit leesbaar + Smart weergave capaciteit

Garantie: 5 jaar * (2 jaar standaard + 3 jaar extra na registratie) en max 2000 cycli

Levensduur: > 2000 cycli (80% DOD)

Cel Chemie: LiFePO4 (Lithium Ijzer Fosfaat)

Afmetingen: 255 x 177 x 115 mm